mandag 26. oktober 2015

Kurs med Monica Nordsveen

Kurs med Monica Nordsveen:)

Sist mandag var jeg på scrappekurs hos Scrapomania der vi lagde to ulike kort. Det ene var et "tittei-kort", og det andre var et "pop-up kort". Veldig kjekt kurs og flink lærer! 

Her er vertfall resultatet etter jeg gjorde ferdige korta hjemme.
Det første er "pop-up kortet" mitt. Laga av vanlig bazzil i mørk blå, og silver foil, også fra bazzil. Fikk låne "ballong-dies" av monica, og laga ballonger av det. Så brukte jeg Kaboks sin "gratulerer" dies. Bokstavene var noe jeg hadde liggende, i glitter sølv mosegummi.
Fremside


 Her ser man hvordan det ser ut liggende. 
Det kan være fint å ha det stående. 


 Inni kortet. Foreløpig ingen mottaker, så ikke helt ferdig med pyntinga inni. 


Så er det "tittei-kortet" mitt. 
Ble et julekort, laga av mørk grønn bazzil, og mønsterark med teksten fra sangen "på låven sitter nissen". Veldig kjekt kort det her og. Ble en del pynt i gull og bruntoner, samt grønt. Stempel er 2 ulike stempel, vet ikke merke.
 Fremside på kortet. Da vises bilde med den skjønne ungen. 


 Men om man lukker opp kortet, kommer teksten frem. Har brukt snøfnuggdies som jeg hadde fra før, aner ikke merke. 

Her ser man panelet går forran bildet idet en åpner kortet :)

 Litt detaljer. Så et "Pop-up kort" til som jeg har laga i dag. Vi var så heldig å fik med veldig god beskrivelse på bruksanvisning, så det var ganske lett å lage et til når en først har laga det en gang. Så er jeg også slik at når jeg først har laga noe jeg syns er gøy, så lager jeg ofte mange ;)
Dette kortet er laget av hvit bazzil, og mønsterarket "dew drops" fra Fairy dust collection. Pynten er et bånd med lilla blomster på, og litt forskjellige blomster i lilla-toner, og noen lilla halv-perler.
 
 Fremside på kortet 

 Slik ser det ut stående. spriker litt, så jeg syns det passer best stående. 

Inni kortet. Ikke noe skrevet eller pynta foreløpig. Det har ingen mottaker, så det kommer når jeg finner noen å gi det til :) 


Ha en flott kveld videre, og takk for at du tok deg tid til å lese blogginnlegget mitt :)

Synnøve

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar