mandag 5. juni 2017

#inspirert av bilde

Hei! 

I dag vil jeg vise et prosjekt jeg har brukt en stund på. jeg er i en mixed media boble for tiden, og elsker å sitte å eksperimentere og leke meg med farger, teksturer og ulike materialer! 


Papirlosjen har kommet med ny utfordring i dag, og dette er mitt inspirasjonsbidrag til utfordringen #bli inspirert av bildepapirlosjen er 3 år, og dette feires nå i juni. Sponsoren denne måneden er Japan foto, og vinneren får premie derfra. 
Her er bilde vi skal bli inspirert av: 


Jeg har hatt ei glassflaske liggende lenge som jeg "rappa" fra en resturant fordi jeg likte formen så godt. Så når jeg fikk se inspirasjonsbildet, så visste jeg at jeg måtte prøve å lage noe av den. Jeg har latt meg inspirere av boblene, fargen rosa, det lette stoffet bak rosen og selve rosen. 
Slik så flasken ut før jeg begynte


Jeg kledde flasken først med et lag gesso, slik at det andre jeg skulle ha på ville sette seg. så la jeg på en stensil med ulike bobler litt her og der, rester av en blondeduk, masse (knall rosa) tyll som jeg formet og la rundt flaska, og massevis av blomster (både i papir og noen jeg har laget i papirleire), og noen runde pyntesteiner som ser ut som bobler. Glemte desverre å ta bilde av produktet i dette steget, da jeg ble så ivrig! Men så dekte jeg hele flasken med sort akrylmaling. Slik så det ut da.


Så ble det farge med litt av Finnabair sine nye produkter, Art Alchemy acrylic paint ,og noen av de nye voksene, kombinert med inka gold - silver og nuvo embellishment mousse i ulike farger.
toppet det hele med litt silks i rosa og gul, samt div glitter og småsteiner og perler. 

Så her er den ferdige flaska. Det kommer desverre ikke frem alle detaljer i riktig farge, men håper likevel dere liker. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar