torsdag 18. januar 2018

Scrappetørke i bloggen?

Jeg får først starte med å si godt nyttåpr til alle som leser her! 

Det er litt småflaut at jeg ikke har hatt et eneste blogginnlegg siden november!! Men jeg har på ingen måte hatt scrappetørke, kun bloggtørke. Så det må vi prøve å rette opp i nå! 


Det vil si, når jeg får det til mellom 100% jobb pluss skole. Men scrapping er mitt fristed, der jeg ikke tenker på noe annet enn det jeg lager. Og det er så deilig! 

Som sagt så har jeg laga veldig mye, men ikke så mye jeg har vist frem. Men det kommer små drypp etterhvert ;) Mottakere må bare få produktene først! 

Men dagens blogg handler om Inspirasjonsbidraget mitt til Papirlosjen sin utfordring #vinter i blå og hvit. Jeg ELSKER blå, og det var en utfordring som passet meg midt i blinken! 

Så her er kortet, med utgangspunkt i månedens sponsor som er fantastiske "I am roses"! Sjekk ut alle de nydelige blomstrene som er på nettsiden deres! 

Jeg har i tillegg til blomstrene også brukt hvit og blå bazzill, den blå er embossa med sølvpulver gjennom stensil. Brukte også 2 ulike kakeservietter, der den ene er farget lyseblå med Finnabair sin opal magic akrylmaling og en doily dies. I midten er en "medaljong" jeg har laga i papirleire, som jeg har malt i ulike blåtoner og med masse glitter på. Har ellers brukt osteklut, pyntegren med krystaller fra Kort og Godt, og en blad- dies, og massevis av mikroperler i blank og lyseblå. 


Legger også med bilde av det forrige bidraget mitt for Papirlosjen, Åpningsinnlegget på samme utfordring. Her har jeg også brukt blomster fra "I am roses" sammen med et 3D-motiv fra Yvonne creations som jeg kjøpte hos Scrapomania før jul. 

Så bli med på Papirlosjen sin utfordring da vel! Jeg skal bruke de neste dagene til å pakke til Scrapomaniatreff i helga :D

 Klem fra SynnøveIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar