torsdag 28. september 2017

#mixed media 28.9-17

Når jeg fikk vite månedens tema for september i Papirlosjen, så jubla jeg! Mixed media da! 


Noe jeg for et år siden tenkte som helt usannsynlig at jeg noen gang kom til å holde på med, men jeg nå er fullstendig hekta på. 


Det er nå siste frist til å bli med på utfordringen til Papirlosjen, så håper du hiver deg på. Flotte premier til vinneren fra ScrapMart:)


Jeg ble mildt sagt revet med når jeg skulle lage inspirasjonsbidrag, og har endt opp med å lage to. Så blir en del bilder her i dag. 

*

Det første er et brude-bilde. Tok utgangspunkt i en silikonform jeg hadde liggende, som jeg brukte  med papirleire. Tenkte en del på hvordan jeg skulle bruke den, og kom frem til at det måtte bli på et lerret. Lerretet er ikke spesielt stort, 12x12 cm. Prøvde å få til duse fargetoner. 
Fremgangsmåte: 
Hvitt lerret, la på modeleringspasta  via en blomster-stensil. Malte hele flaten med Art alchemy acrylic paint opal magic- pink/blue. Så la jeg over en blonde, og la brudeparet på, og bygde opp en "blomstersats" ved siden av, med blader i chipboard, perler og blomster. La også på massevis av hvite blomster rundt brudeparet. La et lag nuvo embellishment mousse-champagne over en del av bladene, perlene og brudeparet. Brukte også Finnabair art alchemy waxes- opal magic green for det grønne på lerretet. alt det rosa er stickles glitterlim, og det er massevis av småperler, både blanke og perlemor, sløvglitter og knust blankt glass. Stickles glitterlim i gull på enkelte steder for å få mer varme i bildet. Til slutt fikk bruda et slør av kremhvit tyll. *


Det neste bidraget mitt er laget i min favorittfarge, nemlig blå! Utgangspunktet var en trehvit stjerneform i tre. 

Fremgangsmåte:
Jeg la på 4 ulike stensiler. Blant annet fra Prima og Tim Holtz. Alle er kjøpt med Scrapomania. Så la jeg et lag svart gesso over, og begynte å bygge opp pynten. Tok hampetau litt på kryss og tvers, Diverse blad i papir, chipboard, plast, metall og mer, ulike tannhjul i papirleire og metall. Øverst er innmaten av ei klokke, og en blomst av papirleire. dekka alt med svart gesso. Så begynte jeg å spraye med ulike blå--toner. tørka mellom lagene. La også litt sølv-skimmer på og. Gikk etterpå over med Finnabair art alchemy acrylic paint - Metallique deep waters, og litt annet medium i ulike blåtoner. Laga "Highlights" med inka gold - silver. dryssa litt embossingpulver litt her og der i sølv, og la et lag blank krakeleringsmaling her og der. toppa det med diverse perler og glitter. blant annet Mikroperler fra Pop! og blå glitter. Skriften "awesome" er i chipboard, og jeg har embossa den i svart og sølv. Håper jeg kunne bidra med litt inspirasjon på morgenen, og at dere blir med på utfordringen vår :) 

Med disse innlegga er jeg med på følgende utfordringer:

Legg gjerne igjen en liten kommentar :)
Klem fra Synnøve

4 kommentarer:

 1. Beautiful project with fabulous amounts of texture. Thanks for joining us at Love to Scrap! Challenge Blog
  Tina dt

  SvarSlett
 2. Flotte prosjekter. takk for at du deltar hos Scrappelyst.

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte prosjekter med massevis av lekre detaljer.
  Tusen takk for at du deltar hos Scrappelyst :-)

  SvarSlett
 4. Kule prosjekter! Digger stjerna!
  Takk for at du deltar på scrappegarasjens utfordring.
  www.scrappegarasjen.no

  SvarSlett